BBQ marinādē ceptas vistu krūtiņas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg vistas krūtiņu.

Marinādei:

  • 130 ml sojas mērces,
  • 3 ķiploka daivas,
  • 4 ēdamkarotes medus,
  • pustējkarote rīvēta ingvera,
  • sula no puses citrona.

Gatavošana:

1

Bļodiņā liek caur ķiplokspiedi izspiestas ķiploku daivas, pievieno medu, ingveru, citronu sulu, sojas mērci un rūpīgi sajauc visas sastāvdaļas. Ja nepieciešams, mērci nedaudz uzsilda, lai medus izkūst.

2

Lielā traukā liek gaļu, aplej ar mērci un rūpīgi apviļā marināde. Trauku nosedz ar foliju un liek uz nakti vai vismaz uz divām stundām ledusskapī ievilkties.

3

Iemarinētās vistas krūtiņas cep uz karstām oglēm zeltaini brūnas no abām pusēm. Bļodā pārpalikušo marinādi neizlej, bet cepoties uzsmērē uz gaļas ar otiņu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Marinējam gaļu, Grillējam, Pikniks

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...