Cepti jaunie sīpoli
Ceptos sīpolus pasniedz ar marinādi – tajā savilkušās garšas, tāpēc...
Ceptos sīpolus pasniedz ar marinādi – tajā savilkušās garšas, tāpēc...
Marinētas sīpolu ripiņas pievieno salātiem, pasniedz pie gaļas, kā uzkodu...
Šādi sagatavotus sīpolus asniedz uzkodu platēs, ar sieru, liek uz...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Marinādei:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 porcijām):
Marinādei:
...Nepieciešams:
Jau vairāk nekā 60 gadus vasaras vidū, 23. jūlijā, ASV...
Nepieciešams:
Marinādei:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams
Burgeriem:
Ēdiena pagatavošanai nepieciešamais laiks ir tikai 40 minūtes.
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Paprikai:
Mazsālīti gurķīši ir brīnišķīga uzkoda karstajās vasaras dienās! Var pagatavot...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Mocarella klasiskākajā izpildījumā tiek pasniegta ar tomātiem, baziliku, olīveļļu vai...
Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai ēdājus gardi palutinātu grila ballītē....
Iedomājoties vien par sulīgiem, labi izcepties un gardā marinādē ievilkušamies...
To, ka var grilēt gaļu un zivi, zinām mēs visi,...
Vista ir populārākā izvēle šašlika meistarošanā, un ne velti. Viegli...
Visas vistas spārniņu marinādes ir paredzētas 600–800 g vistas spārniņu....
Nepieciešams:
Krēmsiera un avokado mērce lieliski noder pie svaigi grieztiem dārzeņiem...
Sasmalcina no mizām notīrītus sīpolus un ķiplokus, pirmos ņemot 2–3...
Ja lielā steigā jāsagatavo šašlikam gaļa, kura ir sasaldēta, ātri...
2–3 kg vistas gaļas sagriež šašlika gabaliņos, sakapā 4–5 sīpolus....
Alus marināde
2,5 kg cūkgaļas sadala šašlika gabaliņos, sagriež plānos...
Ēdienu pasniedz ar tzaciki mērci un zaļumiem.
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Ar svaiga bazilika pesto un Latvijā audzētiem zaļumiem un melnajām...
Doradu jeb zeltaino jūras karūsu pilda ar kaltētiem tomātiem, kaperiem...
Ēdienu pasniedz ar krēmīgu svaiga bazilika mērci, zaļumiem un redīsiem.
...Ēdienu pasniedz ar «BBQ» mērci, svaigu zaļumu salsu un japāņu...
Ilgi gatavot? Stundām marinēt? Nē! Šoreiz ātrā recepte – pāris...
Pavasara zaļumus var lieliski izmantot gan salātos, gan gatavojot mērci....