
Gaileņu krēmzupa 
Nepieciešams:
400–500 g gaileņu,
1 neliels ziedkāposts,...
Tad, ja aukstā laikā ir vēlēšanās ēst kaut ko sātīgu un siltu, noteikti noderēs gardas un tumīgas zupas. Piedāvāju pagatavot brokoļu zupu, kuru gaļas ēdāji var papildināt, piemēram, ar vārītu vistas vai tītara gaļu. Šajā ēdiena gatavošanas procesā jauki ir tas, ka šis ēdiens ir ļoti ātri un viegli pagatavojams.
Nepieciešams:
Uz pannas nedaudz apcep sīki sagrieztu sīpolu un ķiploku. Katlā lej buljonu, liek iekšā sīpolus un ķiplokus un vidēji smalki sagrieztu brokoli. Kad brokolis gandrīz mīksts – tas notiek ļoti ātri – tad zupai pielej pienu, saldo krējumu, pieliek garšvielas.
Tad pa saujai pievieno sarīvēto sieru – nākamo liek tad, kad iepriekšējais siers ir izkusis. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sarīvētu sieru.