Burgers ar kāpostu salātiem un krāsnī ceptiem frī kartupeļiem ar ķimenēm Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

Burgeriem:

  • 4 burgeru maizītes,
  • 4 gaļas kotletes (piemēram, «Rakveres» burgerkotletes),
  • 8 šķēles Čedaras siera,
  • 8 ēdamkarotes burgeru mērces.

Kāpostu salātiem:

  • 300 g svaigo kāpostu,
  • 10 cm purava kāta gaišās daļas,
  • puse no vidēja lieluma ābola,
  • puse tējkarotes sāls,
  • 2 ēdamkarotes majonēzes,
  • dilles.

Krāsnī ceptiem frī kartupeļiem:

  • 8 svaigi kartupeļi,
  • nepilna tējkarote jūras sāls,
  • 1–2 ēdamkarotes eļļas,
  • puse tējkarotes ķimeņu,
  • pasniegšanai – kečups un kartupeļu mērce pēc izvēles.

Gatavošana:





Gatavošana:

1

Lai pagatavotu salātus, kāpostus sagriež smalkos salmiņos, sajauc ar sāli un atstāj uz dažām minūtēm bļodā. Pārgriež gareniski uz pusēm puravu un sagriež to šķēlītēs. Sarīvē ābolu uz rupjas rīves, sakapā dilles un pievieno kāpostiem. Visu sajauc ar majonēzi.

2

Lai pagatavotu krāsnī ceptus frī kartupeļus, nomazgātus kartupeļus rūpīgi sagriež salmiņos un novieto uz plāts, kas pārklāta ar cepamo papīru. Kartupeļus apkaisa ar sāli un ķimenēm un uzpilina eļļu. Kārtīgi samaisa un cep krāsnī 200 °C temperatūrā apmēram 20 minūtes.

3

Gaļas kotletes sasilda uz grila apmēram 5 minūtes. Kad kotletes cepušās pusi laika, tās apgriež otrādi un uzliek uz tām sieru.

4

Nedaudz sasilda arī burgeru maizītes. Kad tās uzsildītas, uz katras maizes apakšējās pusītes uzsmērē 1ēdamkaroti burgeru mērces, uzliek ar sieru apklāto kotleti un kāpostu salātus. Virsū liek maizes augšējo pusīti, kas apziesta ar 1 ēdamkaroti burgeru mērces. Pasniedz ar krāsnī ceptiem frī kartupeļiem, kartupeļu mērci un kečupu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Grillējam, Pikniks

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...