Vistas fileja saldskābā mērcē
Nepieciešams
1 vistas fileja
garšvielas vistas gaļai...
Dārzeņus ir labi cept veselus, jo tie paliek sulīgi un veidojas dažāda faktūra – ārpuse brūngana, apcepusies, iekšpuse bagāta vērtīgām uzturvielām.
Nepieciešams:
Dārzeņus nomizo un sagriež mazākos gabalos vai – ja vēlas – tad vienāda izmēra stienīšos, saliek bļodā, apslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar garšvielām, ar sāli, kārtīgi samaisa.
Cepamajā pannā ieklāt cepampapīru un izkārto dārzeņus tā, lai tie nesaskartos. Ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20–30 minūtes, līdz dārzeņi mīksti. Cepšanās laikā dārzeņus pāris reizes apmaisa.