Cepeškrāsnī cepti dārzeņi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Dārzeņus ir labi cept veselus, jo tie paliek sulīgi un veidojas dažāda faktūra – ārpuse brūngana, apcepusies, iekšpuse bagāta vērtīgām uzturvielām.

Nepieciešams:

  • dažādi dārzeņi – kartupeļi, burkāni, bietes, sīpoli u.c.

Gatavošana:

1

Dārzeņus nomizo un sagriež mazākos gabalos vai – ja vēlas – tad vienāda izmēra stienīšos, saliek bļodā, apslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar garšvielām, ar sāli, kārtīgi samaisa.

2

Cepamajā pannā ieklāt cepampapīru un izkārto dārzeņus tā, lai tie nesaskartos. Ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20–30 minūtes, līdz dārzeņi mīksti. Cepšanās laikā dārzeņus pāris reizes apmaisa.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Veģetāri

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...