
Ar aprikozēm sautēta putnu gaļas fileja 
Ārkārtīgi vienkārši gatavojams ēdiens, bet rezultāts ir...
Kad vārīti kartupeļi garšu kārpiņām apnikuši, šī receptes ir lieliska alternatīva. Sātīgumam var pievienot arī vistas šķiņķīšus, spārniņu vai fileju, apviļājot saldi sāļajā terijaki mērcē.
Nepieciešams:
Visus sakņu dārzeņus sagriež vēlami lielos gabaliņos, izkārto uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Apslaka ar olīveļļu un apkaisa ar nedaudz sāls un pipariem.
Cep 200 °C temperatūrā 20–30 minūtes, līdz dārzeņi kļuvuši gandrīz mīksti.
Plāti izņem no cepeškrāsns, dārzeņus aplej ar terijaki mērci un apviļā tajā, tad ieliek cepties vēl uz 5 minūtēm. Pasniedz karstus kā piedevu pie gaļas vai zivs.