Cepta paprika ar siera un valriekstu pildījumu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2 paprikas,
  • 6–8 valriekstu kodoli,
  • 4 ēdamkarotes rīvēta siera (var būt arī feta),
  • dažas lapiņas bazilika vai citi zaļumi.

Gatavošana:

1

Paprikas nomazgā, nosusina, pārgriež uz pusēm, izņem sēklotnes, iztīra sēklas, novieto ietaukotā cepamajā traukā (var apakšā paklāt cepamo papīru un tad netaukot), katrā ievieto 1,5–2 mazākās daļās sadrupinātus valriekstu kodolus.

2

Cep līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 25–30 minūtes, 10–15 minūtes pirms cepšanas beigām paprikā pie valriekstiem ieber sarīvētu sieru vai saplucinātus fetas gabaliņus. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar bazilika lapiņām vai citiem zaļumiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Veģetāri

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...