Cepti jaunie kartupeļi ar sīpoliem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg nelielu jauno kartupeļu,
  • 200 g sīpolu,
  • 1 saišķis diļļu,
  • 3–4 ķiploku daivas,
  • 2–3 ēdamkarotes augu eļļas,
  • 1 tējkarote sviesta,
  • sāls – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Kartupeļus nomazgā, nosusina vai ļauj nožūt. Dziļā pannā ielej eļļu, tajā ievieto kartupeļus un zem vāka cep apmēram 15–20 minūtes, laiku pa laikam sakratot.

2

Noskalo, nosusina un sakapā dilles, smalki sagriež nomizotas ķiploku daivas.

3

Kartupeļus pārkaisa ar ķiplokiem, visu rūpīgi samaisa un cep zem vāka vēl pāris minūšu. Pirms noņemšanas no pavarda pievieno sviestu un dilles, visu samaisa un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Veģetāri