Ceriņu želeja Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2 glāzes ceriņu ziedu,
  • 2,5 glāzes avota ūdens,
  • 3 glāzes ievārījuma cukura (tas ir nepieciešams pievienotā pektīna dēļ),
  • 1 citrona sula,
  • puse vaniļas pāksts,
  • pāris kaltētu hibisku ziedu krāsas pastiprināšanai (var izmantot šķipsniņu Karkadē tējas).

Gatavošana:

1

Notīrītus ceriņu ziedus ievieto bieza stikla traukā, pārlej ar verdošu ūdeni, pieliek daļu vaniļas pāksts, dažus hibisku ziediņus, uzliek vāciņu un ļauj atdzist.

2

Atdzisušu šķidrumu izkāš un vienu pašu ielej katlā, uzkarsē, pielej citrona sulu, pieliek ievārījuma cukuru un maisot karsē, līdz cukurs ir izkusis. Karstu lej tīrās burciņās un aizvāko.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Konservēšana