Sarkano sīpolu ievārījums ar vīnu un čili
Sīpolu ievārījums lieliski garšo ar pastēti, sieru, svaigu maizi un...
Sīpolu ievārījums lieliski garšo ar pastēti, sieru, svaigu maizi un...
Nepieciešams:
Šādi pagatavotam etiķim ir maiga garša, tas ir īpaši piemērots...
Ingvers piešķir ievārījumam vieglu pikantumu. Savukārt vaniļas pāksti ieteicams sagriezt...
Nepieciešams:
Rabarberu skābumu un cukura saldumu lieliski papildina apelsīni kopā ar...
Dilles ir viena no visvairāk lietotākajām piedevām ēdieniem, bet kā...
Tkemali ir fantastisks gruzīnu «kečups» no plūmēm, kas lieliski garšo...
Ķirbju sezonā vērtīgi pagatavot biezeni, ko var glabāt saldētavā un...
Pīlādžu ogas ir ļoti vērtīgas – satur organiskās skābes (ābolskābi,...
Daudziem garšo mazsālīti gurķi, taču ne mazāk interesanti ir mazsālīti...
Kabaču ikri, baklažānu ikri un... arī tomātu ikri. Pavisam vienkārši...
Piparmētru liķieris ir daudz vienkāršāk pagatavojams par kafijas vai dažādiem...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Citronu sulā marinēti gurķīši labi sader ar grilētu gaļu –...
Šādi gatavoti gurķi ilgai uzglabāšanai nav paredzēti, bet nekas jau...
Nepieciešams:
Ziemā rabarberu sulu var izmantot dzērienu vai kokteiļu gatavošanai, bet...
Ziemā šo skābeno ievārījumu lieto pie pankūkām vai vāra ķīseļos,...
Nepieciešams:
Ziemas sezonā būsit apmierināti ar tām dažām stundām, kas veltītas...
Ja plūmju krājumu ir tā pavairāk, kompota gatavošana būs labs...
Tā nebūtu godam pavadīta vasaras izskaņa un rudens sagaidīšana, ja...
Īstena vasaras garša burciņā! Nekad nav par vēlu sākt konservēt,...
Nepieciešams:
Ar visdažādāko ievārījumu receptēm mūsdienās nevienu...
Mūsu dārzos ir ieaudzēti dažnedažādi augi, kas dod interesantus ēdamus...
Tuvojas rudens, pēc tam – ziemas sniegi. Ko tādā laikā...
Laiks tikt galā ar pērnajiem ķirbjiem! Protams, tiem, kas tos...
Ērkšķogas ir vienas no tām ogām, kuras pilniem traukiem glabājas...
Mazsālīti gurķīši ir brīnišķīga uzkoda karstajās vasaras dienās! Var pagatavot...
Viens no pirmajiem lapu dārzeņiem, kas Latvijā atklāj zaļumu sezonu,...
Kubaņas mērce ir mājās gatavots kečups. Kāpēc to...