Rabarberu ievārījums ar ingveru un vaniļu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Ingvers piešķir ievārījumam vieglu pikantumu. Savukārt vaniļas pāksti ieteicams sagriezt vairākās daļās un katrā burciņā ielikt vienu gabaliņu.

Nepieciešams:

  • 1 kg rabarberu,
  • 600–700 g cukura,
  • 1–2 ēdamkarotes sarīvēta ingvera,
  • 1–2 citronu sula,
  • 1 vaniļas pāksts.

Gatavošana:

1

Notīrītus rabarberus sagriež gabaliņos. Vaniļas pāksti pārgriež gareniski uz pusēm.

2

Visus produktus pilda katlā. Uzvāra un, ik pa laikam apmaisot, turpina vārīt 20–30 minūtes. Tūlīt karstu pilda burkās un aizvāko.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Konservēšana