Citronos marinēta vistas fileja Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg vistas filejas,
  • 50 ml olīveļļas,
  • 2 ēdamkarotes gaišās sojas mērces,
  • 2 ķiploka daivas,
  • 2 citroni,
  • 1 tējkarote citronpiparu,
  • 1 tējkarote persilādes,
  • 1 tējkarote sāls.

Gatavošana:

1

Nelielā bļodā sajauc eļļu ar citronu sulu, soju, caur ķiplokspiedi izspiestiem ķiplokiem, garšvielām un sāli. Visu samaisa ar putojamo slotiņu. Beigās pievieno sarīvētu miziņu no viena citrona.

2

Vistas filejas sagriež vēlamā lieluma gabalos. Aplej ar marinādi un kārtīgi tp iemasē gaļā. Gaļu liek «zip» maisiņos vai aizvākojamā kārbā, atstāj marinēties uz nakti un nākamajā dienā cep uz grila zeltaini brūnu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Grillējam, Pikniks

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...