Cūkgaļas karbonāde ar kauliņu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Ēdienu pasniedz ar krēmīgu svaiga bazilika mērci, zaļumiem un redīsiem.

Nepieciešams:

  • 500 g cūkgaļas karbonādes ar kauliņu,
  • dažas ķiploku daiviņas,
  • sāls, melnie pipari,
  • 20 g olīveļļas,
  • 10 g svaiga bazilika,
  • 5 g kaltētu tomātu eļļā,
  • Austrumu zaļumi un redīsi,
  • majonēze.

Gatavošana:

1

Vispirms gatavojam marinādi gaļai – ņemam pusi bazilika (tas ir, 5 gramus), kaltētos tomātus, ķiplokus, olīveļļu un visu sablenderējam vienā masā. Šajā marinādē apviļājam karbonādi ar kauliņu un atstājam marinēties vismaz uz 1 stundu, tad cepam uz grila no abām pusēm 7–8 minūtes.

2

Mērces pagatavošana .Otru daļu bazilika kopā ar ķiplokiem sabelenderējam, tad pievienojam klāt majonēzi un visu samaisām viendabīgā masā.

3

Gatavo gaļu pasniedzam ar bazilika–ķiploku mērci un dažādiem zaļumiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Grillējam, Pikniks, Līgo svētki

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...