
Brokoļu un bekona plāceņi 
Nepieciešams
1 brokolis
100 g bekona
75...
Ēdienu pasniedz ar krēmīgu svaiga bazilika mērci, zaļumiem un redīsiem.
Nepieciešams:
Vispirms gatavojam marinādi gaļai – ņemam pusi bazilika (tas ir, 5 gramus), kaltētos tomātus, ķiplokus, olīveļļu un visu sablenderējam vienā masā. Šajā marinādē apviļājam karbonādi ar kauliņu un atstājam marinēties vismaz uz 1 stundu, tad cepam uz grila no abām pusēm 7–8 minūtes.
Mērces pagatavošana .Otru daļu bazilika kopā ar ķiplokiem sabelenderējam, tad pievienojam klāt majonēzi un visu samaisām viendabīgā masā.
Gatavo gaļu pasniedzam ar bazilika–ķiploku mērci un dažādiem zaļumiem.