Pupiņu karijs ar ķirbi
Nepieciešams:
vārītas pupiņas,
gabaliņš ķirbja,
sīpols,
karija...
Nepieciešams:
Ķirštomātus noskalo, nosusina un 10−15 minūtes apcep cepeškrāsnī. Fetu sagriež gabaliņos. Ķiploka daiviņas izspiež caur ķiploku spiedi, čili pipara gabaliņu smalki sakapā. Pētersīļu lapiņas sasmalcina.
Ar korejiešu burkānu rīvi (vai mandolīnas tipa rīvi) sagriež cukīni tievās garās strēmelēs − kā spageti makaronus. Pannā liek sviestu, izkausē, tad pievieno cukīni strēmeles, ķiplokus, čili piparus, sāli un maisot apcep 2−3 minūtes.
Noņem no pavarda, pārkaisa ar maltiem melnajiem pipariem, iemaisa citrona sulu, pētersīļu lapiņas, liek uz šķīvja, virsū novieto ķirštomātus un fetas gabaliņus un pasniedz.