Cūkpupu un dārzeņu zupa Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 300 g cūkpupu (kaltētas iepriekšējā dienā jāizmērcē),
  • 100 g konservētu turku zirņu,
  • 300 g kartupeļu,
  • 1 sīpols,
  • 1 liels burkāns,
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas,
  • 200 g tomātu,
  • 300 ml ūdens,
  • 100 g zaļo zirnīšu,
  • sāls pēc garšas,
  • tējkarote cukura,
  • Vidusjūras garšaugu maisījums.

Gatavošana:

1

Cūku pupas vāra sālsūdenī, līdz kļuvušas mīkstas, un tad nokāš.

2

Katlā sakarsē eļļu, pievieno smalki sagrieztu sīpolu, sarīvētu vai kubiciņos sagrieztu burkānu, kartupeļu un sautē, līdz dārzeņi kļuvuši mīksti.

3

Pievieno tomātus, garšvielas un turpina sautēt vēl 10 minūtes. Tad pievieno turku zirņus, zaļos zirnīšus, un vāra uz lēnas uguns vēl 10–15 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Zupas, Dārzeņu zupas

Ķirbju zupa

Nepieciešams: 1 kg ķirbja, sviests, baltvīns, ķiploki,...