Cūku pupas ar bekonu un sīpoliem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg cūku pupu,
  • 300 g bekona,
  • 1–2 sīpoli,
  • sāls, pipari – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Pupas izloba un vāra vieglā sālsūdenī, līdz tās ir mīkstas – aptuveni 20 minūtes, tad nokāš, liek bļodā.

2

Bekonu sagriež gabaliņos un apcep pannā kraukšķīgus, cepšanas laikā pievieno sasmalcinātus sīpolus, sāli, piparus.

3

Pannas saturu pārlej vārītajām pupām un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Pamatēdieni, Veģetāri

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...