Cūku pupas zemnieku gaumē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (1 porcijai):

  • 300 grami cūku pupu,
  • 200 grami kūpinātas cauraugušas cūkgaļas,
  • 1 neliels sīpols,
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma,
  • 1 ēdamkarotes saldā krējuma,
  • sāls, pipari.

Gatavošana:

1

No pākstīm izlobītas cūku pupas novāra sālsūdenī, notecina caurdurī.

2

Pannā apcep sagrieztu gaļu kopā ar sasmalcinātu sīpolu. Tad iemaisa saldo un skābo krējumu, pievieno sāli, piparus un cūku pupas. Visu kopā mazliet pasautē un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Gaļas uzkodas, Pamatēdieni, Veģetāri

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...