Nepieciešams:
Frikadelēm:
Vispirms sagatavo frikadeles. Bļodā sajauc malto gaļu ar olu, rīvmaizi, sāli, sasmalcinātu ķiploku un smalki sakapātiem zaļumiem. Ar rokām samīca viendabīgu masu un veido bumbiņas, liekot gatavās uz dēlīša. Visērtāk bumbiņas veidot ar slapjām rokām.
Burkānus nomizo un sagriež mazos kubiņos vai šķēlēs. Katlā lej buljonu, pievieno burkānus un liek vārīties.
Kamēr gatavojas burkāni, nomizo un sagriež kartupeļus līdzīga izmēra gabaliņos un pievieno katla saturam. Kad kartupeļi un burkāni jau gandrīz mīksti, pievieno makaronus, pākšu pupiņas un zaļos zirnīšus. Uzmanīgi ieliek arī pa vienai gaļas bumbiņai un vāra aptuveni 15 minūtes.
Beigās pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, sāli un zaļumus. Ļauj zupai ievilkties aptuveni 10 minūtes, tad pasniedz.