Vista ar baklažāniem, papriku un cukīni
Nepieciešams:
2–3 vistas filejas,
2–3 baklažāni,
3...
Doradu jeb zeltaino jūras karūsu pilda ar kaltētiem tomātiem, kaperiem un svaigām kinzas lapiņām. Pasniedz ar čili mērci un zaļumiem.
Nepieciešams:
Vispirms notīrām doradu, tad gatavojam tai pildījumu. Zivs pildījumam sakapā kaperus, kaltētus tomātus, ķiplokus, zaļumus, tad visam pievieno sāli, piparus un citronu sulu, samaisa un ievieto zivī. Zivi ietinam folijā un liekam cepties uz grila, cepot katru pusi aptuveni 6–8 minūtes.
Čili mērces gatavošanai izmantojam gatavo čili mērci, ko sajaucam viendabīgā masā ar majonēzi un skābo krējumu.
Grilā pagatavoto zivi pasniedzam ar čili mērci un zaļumiem – salātiem, ķirštomātiem un redīsiem.