Folijā cepti kartupeļi ar sīpoliem un bekonu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Ēdienu pasniedz ar tzaciki mērci un zaļumiem.

Nepieciešams:

  1. lieli kartupeļi,
  2. sīpols,
  3. bekona šķēlītes.

 

Gatavošana:

1

Nomazgājam kartupeļus un liekam vārīt gandrīz līdz gatavībai, tad nokāšam un atdzesējam.

2

Atdzesētos kartupeļus pārgriežam gareniski uz pusēm  un uz vienas kartupeļus pusītes kārtojam bekona šķēlītes un sīpolu riņķīšus, tad uzliekam virsū otru kartupeļu pusīti. Pildīto kartupeli ietinam folijā un liekam cepties uz oglēm vai grila 5–7 minūtes.

3

Pasniedzam ar tzacikī mērci (sastāvdaļas un pagatavošanu skatīt pie grilētu dārzeņu receptes).

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Grillējam, Pikniks, Līgo svētki

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...