
Jūras asaris, pildīts ar fetas sieru un garšaugiem, ceptu tomātu salāti, zilo sīpolu marmelāde, citronu sviests. 
Ēdiena pagatavošanai nepieciešamais laiks ir tikai 40...
To, ka var grilēt gaļu un zivi, zinām mēs visi, taču retais iedomājas, ka garšu kārpiņas varētu palutināt ar kaut ko saldi grilētu, piemēram, ananasu! Svaigi, saldi un tik ļoti iederīgi vasarā!
Nepieciešams:
Vispirms jāpadara ķēpīgākais – jānogriež biezā ananasa miza, jāizgriež kacens un jāsagriež auglis vēlamajās šķēlēs. Ja vēlas glītas, apaļas šķēles, kacenu atstāj neizgrieztu.
Apviļā ananasa šķēles medū un liek grilēties uz restēm, līdz auglis no abām pusēm apcepies zeltaini brūns.
Pasniedz tūdaļ pēc cepšanas, kamēr vēl ir silts, kopā ar saldējumu un piparmētru lapiņām.