Vistu stilbiņi citrusaugļu marinādē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg vistu stilbiņu.

Marinādei:

  • 1 apelsīna sula,
  • 1 laima sula,
  • 1 ķiploka galviņa,
  • 2 ēdamkarotes medus,
  • 1 ēdamkarote eļļas,
  • 1 tējkarote paprikas pulvera,
  • sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Smalki sagriež vai izspiež caur ķiplokspiedi nomizotas ķiploku daiviņas. Bļodā samaisa visas marinādes sastāvdaļas.

2

Vistu stilbiņus ievieto marinādē, labi to iemasē, trauku pārvelk ar pārtikas plēvi un ievieto ledusskapī uz stundu, 2–3 reizes izņemot un apmaisot.

3

Iemarinēto gaļu ar visu marinādi ievieto cepamajā maisā, to novieto uz cepamās plāts, augšpusē ar zobu bakstāmo izdara maisā vairākus dūrienus, tad ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Cep aptuveni 60 minūtes – kad apritējušas pirmās 20 minūtes, cepeškrāsns temperatūru samazina līdz 180 °C, bet 10 minūtes pirms cepšanas beigām cepamo maisu pārgriež, lai stilbiņi apbrūnētu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Grillējam, Pikniks

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...