Marinētas sīpolu ripiņas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Marinētas sīpolu ripiņas pievieno salātiem, pasniedz pie gaļas, kā uzkodu u.c. veidos.

Nepieciešams:

  • 4 sarkanie sīpoli,
  • 500 ml ūdens,
  • 6 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa,
  • 2 ēdamkarotes cukura,
  • 1–2 ēdamkarotes sāls.

Gatavošana:

1

Sīpolus nomizo un sagriež pēc iespējas plānākās šķēlītēs – var izmantot arī kombainu vai ēveli.

2

Katlā lej ūdeni un uzvāra. Pievieno etiķi, sāli, cukuru un samaisa, līdz viss izkusis. Karsto marinādi pārlej sīpoliem un atstāj zem vāka 15–20 minūtes ievilkties.

3

Sīpolus izņem no marinādes un atdzesē. Pilda burkās, nedaudz pielejot marinādi, lai tie nesabojājas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Grillējam, Pikniks