Marinētas sīpolu ripiņas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Marinētas sīpolu ripiņas pievieno salātiem, pasniedz pie gaļas, kā uzkodu u.c. veidos.

Nepieciešams:

  • 4 sarkanie sīpoli,
  • 500 ml ūdens,
  • 6 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa,
  • 2 ēdamkarotes cukura,
  • 1–2 ēdamkarotes sāls.

Gatavošana:

1

Sīpolus nomizo un sagriež pēc iespējas plānākās šķēlītēs – var izmantot arī kombainu vai ēveli.

2

Katlā lej ūdeni un uzvāra. Pievieno etiķi, sāli, cukuru un samaisa, līdz viss izkusis. Karsto marinādi pārlej sīpoliem un atstāj zem vāka 15–20 minūtes ievilkties.

3

Sīpolus izņem no marinādes un atdzesē. Pilda burkās, nedaudz pielejot marinādi, lai tie nesabojājas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Grillējam, Pikniks

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...