Pikantais burgers ar baklažāniem un kazas sieru Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 4 burgeru maizītes,
  • 4 ēdamkarotes BBQ kečupa,
  • 4–8 liellopa gaļas kotletes (piemēram, «Rakveres» liellopa burgerkotletes amerikāņu gaumē),
  • 4 šķēles mīkstā kazas siera,
  • puse šķēlēs sagriezta baklažāna,
  • 4 ēdamkarotes grila salātu,
  • 4 saujas mangoldu vai biešu lapu,
  • tomātu šķēles,
  • 1 ēdamkarote olīveļļas,
  • 1 tējkarote žāvētas raudenes,
  • pēc vēlēšanās – sarkanā čili šķēlītes,
  • jūras sāls, melnie pipari.

Gatavošana:

1

Baklažāna šķēlītes apkaisa ar sāli, pipariem un raudeni, uzpilina olīveļļu un samaisa. Kotletes no abām pusēm apcep uz grila. No abām pusēm apcep arī baklažāna šķēlītes, līdz tās ir mīkstas. Nedaudz sasilda burgeru maizītes.

2

Uz maizes apakšējām pusītēm uzziež kečupu, uzliek salāta lapu, vienu vai divas kotletes, kazas sieru un tomātu šķēlītes. Ja vēlas burgeru padarīt pikantāku, tad uzliek arī dažas čili šķēlītes. Uz augšējām maizes pusītēm bagātīgi uzziež grila salātus un tās uzliek uz sagatavotā burgera.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Grillējam, Pikniks

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...