Vīna mērcē cepta vista ar ķirštomātiem un olīvām
Nepieciešams
4–5 vistu kājas
250 g ķirštomātu...
Nepieciešams:
Ingveru nomizo un smalki sasmalcina vai sarīvē, pievieno sakapātas koriandra lapiņas. Laimu nomazgā, norīvē miziņu, izspiež sulu un pievieno ingveram kopā ar sviestu, sāli, melnajiem pipariem, Kajennas pipariem. Visu sablendē viendabīgā masā. No sviesta saveļ mazu bumbiņu, ietin cepamajā papīrā un liek saldētavā.
Cepeškrāsns pannā ieklāj cepamo papīru, uz tā uzliek laša filejas, kuras apslaka ar eļļu, pārkaisa ar sāli un cep iepriekš sakarsētās cepeškrāsnī 220 °C temperatūrā.
Kad zivs gatava, to novieto uz šķīvja, uz katra filejas gabaliņa uzliek sviesta bumbiņu un dekorē ar laima daiviņu.