Uz iesma cepta vistas fileja ar pupiņu salātiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 500–600 g vistas filejas.

Marinādei:

  • 2 ēdamkarotes eļļas,
  • 2 ēdamkarotes «Dansukker» zeltainā cukura sīrupa,
  • 1/2 ēdamkarotes sojas mērces,
  • 1/2 tējkarotes čili pastas «Sambal Oelek»,
  • 1 smalki sakapāta ķiploka daiviņa.

Pupiņu salātiem:

  • 1 kārbiņa sarkano pupiņu,
  • 1 kārbiņa melno pupiņu,
  • 200 ml kubiņos sagrieztu gurķu bez sēklām,
  • 1–2 kubiņos sagriezti tomāti bez sēklām,
  • 1 sasmalcināts sarkanais sīpols,
  • 100 ml rupji sagrieztu platlapu pētersīļu,
  • 2 ēdamkarotes etiķa,
  • 1 ēdamkarotes Dansukker baltā smalkā cukura.

Gatavošana:

1

Sagriež vistas fileju gabaliņos un ieliek plastmasas maisiņā. Samaisa marinādes sastāvdaļas un pārlej gaļai. Ievieto iemarinēto gaļu uz 1–2 stundām ledusskapī, pēc tam uzsprauž filejas gabaliņus uz iesmiņiem un grilē tos.

2

Rūpīgi noskalo pupiņas un sajauc tās ar pārējām sastāvdaļām. Ievieto maisījumu ledusskapī uz 2–3 stundām, lai garšas savilktos.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Grillējam, Pikniks

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...