Jauno biešu borščs Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g jauno biešu,
  • 2 burkāni,
  • 1 rācenis,
  • 2 kartupeļi,
  • 500 g kāpostu,
  • 2 puravi,
  • 1 sarkanais sīpols,
  • 2,5 l liellopu buljona,
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas,
  • 1 laura lapa,
  • tējkarote cukura,
  • tējkarote sāls.

Gatavošana:

1

Nomizo un smalkās strēmelēs sarīvē bietes, burkānus, tāpat sagriež kāpostu un kubiņos sagriež kartupeļus, sīpolus, puravus un rāceni.

2

Visus dārzeņus liek katlā, pievieno lauru lapu, pārlej ar buljonu un ļauj vārīties uz lēnas uguns vismaz 30 minūtes.

3

Iemaisa tomātu pastu, pievieno garšvielas un vāra vēl 5 minūtes.

4

Pasniedz ar skābo krējumu, svaigiem zaļumiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Zupas, Gaļas

Ķirbju zupa

Nepieciešams: 1 kg ķirbja, sviests, baltvīns, ķiploki,...