Kabaču kārtojums Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg kabaču,
  • 4 kartupeļi,
  • 100 g siera,
  • 4 ķiploka daiviņas,
  • 3 olas,
  • 150 ml skābā krējuma,
  • timiāns, dilles,
  • sāls, pipari.

 

Gatavošana:

1

Kabačus nomazgā, nomizo. Ja ir lielas sēklas, tad tās izgriež. Kabaci sagriež šķēlēs (apmēram 1 cm biezumā).

2

Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež ļoti plānās šķēlītēs (2–3 milimetri biezas).

3

Traukā sakuļ olas, pieliek klāt skābo krējumu, piestā saspiestas ķiploku daiviņas, sarīvētu sieru un garšvielas, visu samaisa.

4

Kabačus un kartupeļus kārto cepamajā traukā un visu pārlej ar krējuma masu.

5

Liek cepties cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 45 minūtes, līdz sacepuma virskārta ir zeltaini brūna.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Sacepumi, Veģetāri

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...