Kāpostu–sīpolu zupa Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 vidēji liela kāpostgalva,
  • 6 vidēji lieli sīpoli,
  • 4 svaigi tomāti,
  • 1 liels zaļais pipars,
  • 1 saišķis seleriju zaļumu,
  • 1–2 liellopu gaļas buljona kubiņi,
  • sāls, melnie pipari, ķiploki u.c. garšvielas – pēc nepieciešamības.

Gatavošana:

1

Dārzeņus notīra, sagriež, liek katlā un pārlej ar karstu ūdeni, kurā izkausēti buljona kubiņi. Uz spēcīgas uguns vāra 10 minūtes, tad liesmu samazina un vāra, līdz dārzeņi mīksti.

2

Vārīšanas laikā pēc vēlēšanās pievieno sāli, melnos piparus, sasmalcinātu ķiploku u.c. garšvielas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Zupas, Dārzeņu zupas