Karijā cepti ķirbji Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Garda variācija, kā likt lietā lielo, saulaino ogu - ķirbi. Šādu sautējumu pagatavo labi daudz, lai pietiek arī nākamās dienas pusdienām!

Nepieciešams:

  • Neliela ķirbja,
  • nedaudz eļļas apcepšanai,
  • 1 paprika,
  • 1/2 tējkarote kurkuma pulvera vai karija,
  • ½ tējkarote sāls
  • šķipsna drupinātu ķiploku,
  • Pus krūze buljona.

Gatavošana:

1

Nomizo un no sēklām iztīra ķirbi. Sagriež ne pārāk mazos, bet arī ne pārlieku lielos gabalos.

2

Izriež serdi paprikai un sagriež tikpat lielos gabalos kā ķirbi.

3

Sakarsē pannu ar eļļu, liec cepties dārzeņus, pārber ar kurkumu vai kariju un cep dažas minūtes, lai tie viegli apcepas.

4

Pievieno buljonu un sautē uz lēnas uguns, līdz dārzeņi gandrīz mīksti.

5

Īsi pirms beigām pievieno sāli un vēl dažas minūtes pasautē.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Pamatēdieni, Veģetāri

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...