Kartupeļu čipsi uz iesmiņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 4–5 lieli jaunie kartupeļi,
  • 3–4 ēdamkarotes olīveļļas,
  • sāls pēc garšas,
  • garšvielas pēc izvēles, piemēram, paprika pulveris, karijs, citronpipari.

Gatavošana:

1

Kartupeļus kārtīgi nomazgā un nosusina. Sagriež 3 mm biezās šķēlēs un liek bļodā. Kartupeļu šķēles apviļā eļļā (sausas tās neizcepsies kraukšķīgas), apber ar sāli un garšvielām, tad pa vienai uzdur uz iesma un sarindo ar nepilna centimetra atstarpēm. Savērptos iesmiņus izkārto uz cepamās pannas, kur ieklāts cepamais papīrs.

2

Cep 180 °C temperatūrā 15–20 minūtes, līdz kartupeļi kļuvuši zeltaini brūni un maliņas ir kraukšķīgas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Pamatēdieni, Veģetāri

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...