Kefīra zupa ar zaļumiem un redīsiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Kad gribas ko citādāku, bet vienlaikus viegli pagatavojamu, šī zupa attaisnos cerības. Viegla, pavasarīga, garda un apetītlīga!

Nepieciešams:

  • 2–3 vidēja lieluma svaigi gurķi,
  • zaļumi pēc izvēles,
  • 500 ml kefīra,
  • 1 ķiploka daiva,
  • sāls un pipari pēc garšas,
  • 5–6 redīsi.

Gatavošana:

1

Vispirms nomizo un sagriež mazākos gabalos gurķus, smalki sakapā zaļumus. Daļu gurķu noliek malā, otru daļu ievieto blenderī kopā ar pusi no zaļumiem, kefīru, sagrieztu ķiploku un garšvielām. Sablendē viendabīgā konsistencē.

2

Zupu salej bļodās, papildinot to ar smalkās šķēlītēs sagrieztiem redīsiem, atlikušajiem zaļumiem, gurķiem un, ja nepieciešams, ar garšvielām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Zupas, Aukstās

Ķirbju zupa

Nepieciešams: 1 kg ķirbja, sviests, baltvīns, ķiploki,...