Krāsnī cepti kartupeļi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg kartupeļu,
  • timiāna zariņi,
  • olīveļļa apslacīšanai,
  • paprikas pulveris pārkaisīšanai,
  • ķiploku sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Kartupeļus nomizo, sagriež daivās, liek lielā bļodā vai katlā un vairākas reizes noskalo ar aukstu ūdeni, lai noskalotos ciete un tie izceptos kraukšķīgāki.

2

Pēc skalošanas kartupeļus nosusina, liek uz cepamās pannas, apslaka ar olīveļļu, pārber sakapātu timiānu, ieliek arī dažus zariņus un cep 200 °C temperatūrā aptuveni 30 minūtes, atkarībā no daivu biezuma.

3

Kad kartupeļi mīksti, pārber ķiploku sāli, piparus un paprikas pulveri.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Veģetāri, Svētki, Ziemassvētki

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...