Laša zupa ar dārzeņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 400 g laša,
  • 3–4 kartupeļi,
  • 2–3 burkāni,
  • gabaliņš selerijas saknes,
  • 1 sīpols,
  • nedaudz sviesta – apcepšanai,
  • zivju buljons – pēc vajadzības,
  • sāls, pipari – pēc garšas,
  • saišķītis diļļu.

Gatavošana:

1

Lasi notīra un šķērsu sagriež pabiezās šķēlēs. Saknes nomizo, kartupeļus, burkānus un seleriju sagriež gabalos, sīpolu un dilles sasmalcina.

2

Katlā sviestā apcep sīpolus, tad piemet burkānus un selerijas un maisot apcep. Pielej zivju buljonu uzvāra un vāra saknes pusmīkstas, tad pievieno kartupeļus, sāli, piparus un vāra, līdz visas saknes ir gandrīz mīkstas.

3

Pieliek laša šķēles un vāra 5–6 minūtes. noņem no pavarda un ļauj zem vāka 10 minūtes iestāvēties. pasniedz, pārkaisot ar dillēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Zupas, Zivju un jūras produktu

Ķirbju zupa

Nepieciešams: 1 kg ķirbja, sviests, baltvīns, ķiploki,...