Liellopa gaļas antrekots Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Ēdienu pasniedz ar «BBQ» mērci, svaigu zaļumu salsu un japāņu zaļumu salātiem.

Nepieciešams:

  • 500 g liellopu gaļas no jostas daļas,
  • 80 g «BBQ» mērces (nopērkama jau gatava),
  • 50 g japāņu zaļumu salātu (var izmantot arī dažāda citus veida salātus).

Svaigu zaļumu salsai:

  • 100 g olīveļļas,
  • 10 g diļļu,
  • 10 g pētersīļu,
  • 2 ķiploku daiviņas,
  • 10 g loku,
  • sāls, pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Liellopa gaļas jostas daļas gabalu sagriežam cepamos gabalos un liekam uz grila cepties apmēram 10 minūtes no abām pusēm. Sāli un piparus pievienojam cepšanas beigās, lai gaļa saglabātu savu sulīgumu.

2

Svaigu zaļumu salsas pagatavošanai ņemam visas norādītās sastāvdaļas, sasmalcinām un samaisām kopā. Uz grila cepto liellopa gaļu pasniedzam ar japāņu zaļumu salātiem un vinegara jeb etiķa mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Grillējam, Pikniks

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...