Slinkie kāpostu tīteņi
Nepieciešams
500 g maltās gaļas
300 g...
Nepieciešams:
Mērcei:
Makaronus uzvāra pēc ražotāja norādījumiem.
Baklažānus sagriež gabaliņos, apsāla un atstāj atsuloties. Pēc tam tos nospiež (šādi sagatavoti baklažāni cepoties uzsūks mazāk eļļas), un eļļā cep gatavus. Samaisa ar makaroniem.
Tomātus applaucē, tad tiem novelk miziņu un pašus sagriež gabaliņos. Ķiplokus nomizo, sasmalcina. Smalki sagriež čili piparu.
Pannā eļļā īsu brīdi apcep ķiplokus. Pievieno tomātus, cukuru. Cep, līdz tomāti ir mīksti, cepšanas laikā pēc garšas piemetot sāli, maltus melnos piparus.
Makaroniem un tomātiem pārlej tomātu mērci, pārkaisa ar sieru un bazilika lapiņām.