Mazsālīti gurķīši ar āboliem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams: 

  • 1 kg gurķu,
  • 2 zaļi āboli,
  • dilles,
  • pētersīļi,
  • upeņu lapas,
  • 2 ķiploka daiviņas,

marinādei: 1 l ūdens,

  • 2 ēdamkarotes sāls,
  • 2 krustnagliņas,
  • 10 melno piparu.



Gatavošana:

1

Gurķiem nogriež galiņus, liek traukā, pievieno parupjās daiviņās sagrieztus ābolus, zaļumus un ķiplokus.

2

Pārlej ar karstu marinādi un atstāj uz nakti vēsumā. No rīta gurķīši jau baudāmi. Ja gurķus pārlej ar aukstu sālsūdeni, tie lietošanai gatavi pēc 2–3 dienām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Konservēšana