![](https://mvirtuve.press.lv/storage/app/uploads/public/430/83e/598/thumb__630_430_0_0_auto.jpg)
Oscar's Fish menca marinēta spinātos ![](/themes/mjv/assets/images/bookmark_wt.svg)
Nepieciešams:
300 g Oscar's Fish mencas filejas...
Ja ledusskapī vai sakņu groziņā iekrājušies burkāni un nav ideju kā tos likt lietā maltītes gatavošanā, apcepiet šos sakņaugus medus glazūrā.
Nepieciešams:
Burkānus un sīpolus nomizo. Burkānus sagriež strēmelēs vai 5 mm biezās ripiņās, bet sīpolus – daivās. Nelielā bļodiņā sajauc eļļu ar medu un sāli.
Cepamo trauku ietauko ar eļļu, tur izkārto burkānus un sīpolus, visu pārlej ar mērci un dārzeņus tajā apviļā. Liek cepties cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā un cep aptuveni 30 minūtes, līdz burkāni mīksti. Pasniedz siltus kā piedevu.