
Ar aprikozēm sautēta putnu gaļas fileja 
Ārkārtīgi vienkārši gatavojams ēdiens, bet rezultāts ir...
Ja ledusskapī vai sakņu groziņā iekrājušies burkāni un nav ideju kā tos likt lietā maltītes gatavošanā, apcepiet šos sakņaugus medus glazūrā.
Nepieciešams:
Burkānus un sīpolus nomizo. Burkānus sagriež strēmelēs vai 5 mm biezās ripiņās, bet sīpolus – daivās. Nelielā bļodiņā sajauc eļļu ar medu un sāli.
Cepamo trauku ietauko ar eļļu, tur izkārto burkānus un sīpolus, visu pārlej ar mērci un dārzeņus tajā apviļā. Liek cepties cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā un cep aptuveni 30 minūtes, līdz burkāni mīksti. Pasniedz siltus kā piedevu.