Nepieciešams:
Cūkgaļu sadala kumosa lieluma gabaliņos, ziedkāpostus un brokoļus – rozetēs, kolrābjus un burkānus sagriež kubiņos, kāpostus un kartupeļus – vidēja lieluma salmiņos, sīpolus smalki sakapā, pupu pākstis, ja nepieciešams, pārgriež vairākās daļās.
Sakarsētās taukvielās apcep sīpolus un burkānus, tad pievieno cūkgaļu, kāpostus un kolrābjus – apcep un visu kādu brīdi pasutina. Pielej ūdeni un uz lēnas uguns vāra gandrīz gatavu, vārīšanas laikā pēc kārtas pievienojot pupiņu pākstis un kartupeļus.
Atsevišķi uz pannas taukvielās izsautē Briseles kāpostus (ja galviņas ir paprāvas, tās pārgriež uz pusēm vai četrās daļās).
5 minūtes pirms gatavības pievieno Briseles kāpostus un brokoļus, pēc garšas piemet sāli un pieber piparus. Pasniedz ar skābu krējumu.