Aukstākam rudens laikam piestāv sātīgas un mazliet pikantas zupas. Šoreiz iesaku pamēģināt ko neikdienišķāku, ar eksotiskākām izejvielām, kuras mūsdienās pieejamas gandrīz visos lielveikalos. Vienkārši pagatavojams un gards virums.
Nepieciešams:
Zivju frikadelēm:
Sagatavo zivju frikadeļu masu, kārtīgi sajaucot visas sastāvdaļas. Katlā ielej pāris ēdamkarotes olīveļļas, pieliek ingveru, citronzāli un karija pulveri un apcep apmēram 30 sekundes.
Pielej buljonu, zivju mērci, brūno cukuru un šķēlītēs sagrieztas sēnes. Uzliek katlam vāku un vāra apmēram 3–5 minūtes.
Pielej klāt kokosriekstu pienu un izmaisa. Tad zupā pa vienai uzmanīgi liek sagatavotās zivju frikadeles un vāra apmēram 5 minūtes.
Pēc tam pievieno sauju nūdeļu un vāra, līdz viss ir gatavs.
Noņem katlu no plīts, pievieno laima sulu un, ja nepieciešams, arī sāli. Dekorē ar čili šķēlītēm un zaļumiem.