Nepieciešams:
Spinātus blanšē verdošā ūdenī, notecina un ļauj apžūt. Sīpolus nomizo, sagriež kubiņos, zaļumus smalki sakapā. Fetas sieru sagriež vai sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
Sīpolus liek sviesta un olīveļļas maisījumā un 5 minūtes apcep mīkstus, tad pievieno dilles, pētersīļus, lociņus un spinātus, piemet muskatriekstu, piparus, sāli, izmaisa un 1–2 minūtes apcep. Ļauj nedaudz atdzist, tad iemaisa sieru.
Mīklu izrullē tā, lai apakšējā plāksne nosegtu arī cepamās formas malas, bet otra būtu mazliet mazāka. Lielāko novieto apakšā, iekārtojot cepamajā formā, liek iekšā pildījumu, izlīdzina, uzliek virsū otru plāksni, saspiež kopā maliņas. Mīklu pārsmērē ar sakultu olu.
Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 20–25 minūtes, līdz virsiņa kļūst zeltaini brūna.