Rabarberi priekšdienām, 6 receptes Pie grāmatzīmēm
Citas receptes no sadaļas Konservēšana
Konservētas persiku pusītes
Nepieciešams:
1,5 kg vai nedaudz vairāk stingru...
Rabarberu etiķis
Šādi pagatavotam etiķim ir maiga garša, tas...
Rabarberu ievārījums ar ingveru un vaniļu
Ingvers piešķir ievārījumam vieglu pikantumu. Savukārt vaniļas...
Rabarberi ar banānu gabaliņiem sīrupā
Nepieciešams:
8 lieli rabarberu kāti,
4 banāni,...
Rabarberu ievārījums ar apelsīniem
Rabarberu skābumu un cukura saldumu lieliski papildina...
Sālītas dilles
Dilles ir viena no visvairāk lietotākajām piedevām...
Tkemali mērce ziemas krājumiem
Tkemali ir fantastisks gruzīnu «kečups» no plūmēm,...
Ķirbju biezenis ziemas krājumiem
Ķirbju sezonā vērtīgi pagatavot biezeni, ko var...
15 veidi kā pīlādžus gatavot ziemai
Pīlādžu ogas ir ļoti vērtīgas – satur...
Mazsālīti tomāti
Daudziem garšo mazsālīti gurķi, taču ne mazāk...
Tomātu ikri
Kabaču ikri, baklažānu ikri un... arī tomātu...
Piparmētru liķieris
Piparmētru liķieris ir daudz vienkāršāk pagatavojams par...
Pārlieto lapiņu sīrups
Nepieciešams:
3–4 glāzes svaigu piparmētru lapiņu –...
Nostādinātais sīrups
Nepieciešams:
2–3 glāzes piparmētru lapiņu,
2 citroni,...
«Ātrie» gurķi maisiņā
Nepieciešams:
1 kg gurķīšu,
ēdamkarote sāls,
puse...
Mazsālīti gurķīši ar āboliem
Nepieciešams:
1 kg gurķu,
2 zaļi āboli,...
Gurķi citrona sulā
Citronu sulā marinēti gurķīši labi sader ar...
Gāzētā minerālūdenī sālīti gurķīši
Šādi gatavoti gurķi ilgai uzglabāšanai nav paredzēti,...
Medus gurķīši
Nepieciešams:
500 g gurķu,
3 ēdamkarotes baltvīna...
Rabarberi savā sulā
Ziemā rabarberu sulu var izmantot dzērienu vai...
Rabarberu ievārījums
Ziemā šo skābeno ievārījumu lieto pie pankūkām...
Granātābolu ievārījums
Nepieciešams:
2,5 kg granātābolu,
600 g cukura,...
Biešu salāti ziemai
Ziemas sezonā būsit apmierināti ar tām dažām...
Melno plūmju kompots
Ja plūmju krājumu ir tā pavairāk, kompota...
Plūmju un persiku ievārījums
Tā nebūtu godam pavadīta vasaras izskaņa un...
Kabaču lečo ar papriku
Īstena vasaras garša burciņā! Nekad nav par...
Ceriņu želeja
Nepieciešams:
2 glāzes ceriņu ziedu,
2,5 glāzes...
Ceriņu ievārījums
Laiks vārīt... ceriņu ziedus!
Ar visdažādāko ievārījumu...
Aktinīdiju un bumbieru ievārījums
Mūsu dārzos ir ieaudzēti dažnedažādi augi, kas...
Pašu taisīta ābolu sula
Tuvojas rudens, pēc tam – ziemas sniegi....
Ķirbju ievārījums ar ingveru
Laiks tikt galā ar pērnajiem ķirbjiem! Protams,...
Ērkšķogu čatnijs
Ērkšķogas ir vienas no tām ogām, kuras...
6 ātrās mazsālīto gurķu receptes
Mazsālīti gurķīši ir brīnišķīga uzkoda karstajās vasaras...
Rabarberi priekšdienām, 6 receptes
Viens no pirmajiem lapu dārzeņiem, kas Latvijā...
Kubaņas mērce
Kubaņas mērce ir mājās gatavots kečups. Kāpēc...