
Organismu attīroša zupa amerikāņu gaumē 
Nepieciešams:
1 neliela kāpostgalva,
6 vidēji sīpoli,...
Ir ierasts, ka kāpostu salātus taisa no parastajiem baltajiem galviņkāpostiem, un nepelnīti tiek piemirsti skaistie sarkanie kāposti, kas maltīti noteikti var padarīt daudz košāku. Otra šo salātu zvaigzne ir svaigas bietes. Šī recepte pierāda, ka no pavisam vienkāršiem, viegli pieejamiem produktiem var ātri sagatavot gardu un košu ēdamo.
Nepieciešams:
Mērcei:
Kāpostu smalki sagriež, smalki sagriež, bieti sarīvē uz dārzeņu rīves.
Sagatavo mērci, sajaucot visas sastāvdaļas, to pievieno sasmalcinātajiem kāpostiem un bietei, visu kārtīgi samaisa vai ar tīrām rokām kārtīgi samīca. Atstāj uz kādu laiku ievilkties.
Pasniedz ar apgrauzdētām ķirbju sēklām.