Šašlika recepte saldētai gaļai Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Ja lielā steigā jāsagatavo šašlikam gaļa, kura ir sasaldēta, ātri to sagriež šašlika gabaliņos (saldētā veidā), tad sajauc ar sāli, pipariem un 3–4 sagrieztiem sīpoliem. Litrā gāzēta minerālūdens pielej sulu no 3–4 citroniem un ātri ar šo putojošo ūdeni pārlej gaļu. Jo vairāk gaļas un jo ātrāk nepieciešams to sagatavot, jo vairākas reizes – pat 3–4 – var atkārtot pārliešanu. Katra minerālūdens porcija pasteidzinās gaļas sagatavošanu.

 

 

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Gaļas ēdieni, Marinējam gaļu, Grillējam, Pikniks

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...