Šašliks alus marināde Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Alus marināde

2,5 kg cūkgaļas sadala šašlika gabaliņos, sagriež plānos gredzenos 5–6 sīpolus. Liek emaljētā katliņā kārtām gaļu un sīpolus, katru kārtu pārkaisa ar sāli, pipariem un ķimenēm. Gatavo marinādi no 1 pudeles gaišā alus, 2 tējkarotēm vīna etiķa un 2 ēdamkarotēm olīveļļas. Atstāj iemarinēties uz 3–7 stundām (pēc izvēles un iespējām).

 

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Gaļas ēdieni, Marinējam gaļu, Grillējam, Pikniks

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...