Šašliks minerālūdens marināde Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

2–3 kg vistas gaļas sagriež šašlika gabaliņos, sakapā 4–5 sīpolus. Liek katliņā, uzliek 6–7 ēdamkarotes tomātu pastas un tādā pašā daudzumā majonēzi. Pielej 2 glāzes stipri gāzēta minerālūdens, pieber sāli un piparus un labi samaisa. Svarīgi, lai maisīšana notiek ar rokām, intensīvi spaidot gaļu. Šī recepte der, ja šašliks sagatavojams ātrā laikā, jau pēc 20–30 minūtēm var sākt cept. Apmaisot gaļu var arī atstāt marinēties 3–4 stundas.

 

 

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Marinējam gaļu, Grillējam, Pikniks

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...