Šī gardā tomātu zupa vienlaikus ir gana atspirdzinoša un sātīga. Kokosriekstu piens piešķir zupai austrumniecisku garšu buķeti. Ja nu nepatīk garneles, bez tām var iztikt vai arī var aizvietot ar maizes grauzdiņiem vai vārītas vistas gabaliņiem.
Nepieciešams:
Katlā sakarsētā eļļā uz mazas uguns apcep vidēji smalki sagrieztu sīpolu – kubiņos sagrieztu papriku, kamēr tie gandrīz mīksti, tad pievieno sasmalcinātu ķiploku un pacep vēl pāris minūtes.
Pievieno konservētos tomātus, ūdeni, rīsus, mazliet sāli un visu vāra, kamēr rīsi gandrīz mīksti.
Pievieno kokosriekstu pienu, visu izmaisa un ļauj uzvārīties. Tiklīdz zupa vārās, pievieno garneles un vāra visu apmēram 3–5 minūtes – galvenais ir nepārvārīt, jo tad garneles kļūst sīkstas un tādas kā gumijotas.
Pievieno piparus, citrona sulu. Dekorē ar zaļumiem.