
Dažādu kāpostu zupa 
Nepieciešams:
500–600 g liesas cūkgaļas,
300 g...
Nekas nevar būt gardāks par pirmajiem kartupeļiem, burkāniem, zirnīšiem un citiem dārzeņiem, kas ir izauguši tepat Latvijā un varbūt arī pašu dārzā. Svinam dārza ražas laiku!
Nepieciešams:
Katlā sakarsētā eļļā apcep vidēji smalki sagrieztu fenheli. Kad fenhelis gandrīz mīksts, pievieno sagrieztu ķiploku un visu mazliet pacep. Pievieno buljonu.
Kad buljons sāk vārīties, pievieno šķēlītēs sagrieztus burkānus, pavāra 5 minūtes, un tad ik pēc 5 minūtēm pēc kārtas pievieno pārējos dārzeņus – zirņus, nelielos gabalos sagrieztas sviesta pupiņas, ziedkāpostus.
Kad visi dārzeņi gandrīz mīksti, pievieno kausēto sieru, visu vēl pavisam mazliet pavāra un gatavs! Dekorē ar zaļumiem.