Siltie burkānu salāti Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Šo recepti es aizguvu, ieklausoties savas kolēģes ieteikumos. Izdomāju pamēģināt, un sanāca ļoti gardi. Izrādījās ļoti vienkārši pagatavojams un veselīgs ēdiens. Vienīgais laikietilpīgākais process šajā pasākumā ir burkānu sagriešana salmiņos. Jo smalkāk sagriezti burkāni, jo ātrāk salāti būs gatavi! Piemērots arī veģetāriešiem.

Nepieciešams:

  • 500 g burkānu,
  • 3–4 ķiploku daiviņas,
  • 2 tējkarotes. kaltēta timiāna,
  • olīveļļa cepšanai,
  • sāls, pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Burkānus notīra un sagriež garenos salmiņos. Uz pannas sakarsē olīveļļu, liek iekšā burkānus un sautē, kamēr mīksti.

2

Kad burkāni ir gandrīz gatavi, pievieno caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku un timiānu. Cep, nepārtraukti maisot, apmēram 1 minūti, kamēr gatavs.

3

Ēd siltus. Var būt kā lieliska piedeva pamatēdienam.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Siltie, Veģetāri

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...