Sviestā cepti apvārīti kāposti Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 vidēja lieluma kāpostgalva
  • sviests cepšanai
  • garšvielas pēc izvēles
  • sāls – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Ņem vidēja lieluma kāpostgalvu un novāra sālsūdenī. Kāpostgalvu var arī vārīt sagrieztu daļās, tas ir atkarīgs no tās un katla lieluma. Kāpostu notecina uz sieta, nedaudz padzesē.

2

Kāpostu sagriež gabaliņos. Pannā uzkarsē sviestu, liek cept kāpostu. Pievieno garšvielas pēc katra izvēles. Apcep līdz viegli zeltainai krāsai.

3

Vēl ir variants pārliet ar sakultu olu. Tad jācep cepeškrāsnī vai zem vāka.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Veģetāri

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...